7 daags Retreat Inzicht in Jezelf

7 daags Retreat Inzicht in Jezelf

 

Pas als we inzien waarom we geboren zijn,

kunnen we het leven ten volle leven"

Ga je mee op reis naar Portugal? 

7 daags Retreat Inzicht in Jezelf 

22 t/m 29 juni 2022 VOL

27 september t/m 4 oktober '22

Maak tot 28 februari '22 gebruik van de Early Bird korting!

Voor wie:  

  

Ben jij op zoek naar verbinding met jezelf? Wil je tijd creeren om een reis naar binnen te maken? Zit je in een ( de) overgang situatie? Weet je even niet meer waar je staat? Heb je behoefte aan overzicht en is het te lang geleden dat je echt quality time hebt genomen voor jezelf? 

Ben jij bezig met Bewust – Zijn en spiritualitei? Dan is deze training echt iets voor jou! Bewust zijn heeft alles te maken met durven contact maken met wie je werkelijk bent.  Tijdens deze no-nonsense cursus gaan we aan de slag met wat jou drijfveren zijn. We onderzoeken op een speelse manier, waar bijvoorbeeld ruis op de lijn zit, waardoor je steeds weer weg gaat van dat wat je werkelijk wilt.

De training is praktisch, je start met jezelf een doel te stellen van waaruit je dan verder op onderzoek naar jezelf gaat. Hoe werkt jouw energie huishouding? Hoe leer je duidelijk de signalen van jouw lichaam en jouw energie herkennen en respecteren?

Heb je steeds dezelfde klachten? Relatieproblemen, fysieke ongemakken, het gevoel dat je overal alleen voor staat? Begin je aan een dieet, sport of carrière, maar zet je niet door? Je zou tijd voor jezelf willen nemen, maar op de een of andere manier lukt het niet – je komt altijd tijd tekort. Het leven overkomt je, in plaats van dat jij degene bent met de touwtjes in handen.

Waar gaat het over? Het onbewuste bewust worden. Word je bewust van je eigen mogelijkheden en capaciteiten.

Door jezelf een doel te stellen leer je tijdens de training te focussen op het maken van kleine stappen als inzet voor verandering, waarbij je ontdekt dat vertrouwen op jezelf en jouw ontwikkeling steunend kan zijn voor het behalen van gewenst resultaat. Door gerichte keuzes te maken, leer je stevig de touwtjes in handen te nemen. Dit lukt niet zonder te zien welke patronen ervoor zorgden dat het je eerder niet lukte. Om hier inzicht in te krijgen werken we met:

Yoga, meditatie, ademhalingstechnieken, familieopstellingen, communicatieoefeningen, visualisatie etc.

De groep bestaat uit max twaalf personen. De meerwaarde van trainingen in groepsverband is:

 • Heel vaak hebben we het gevoel er alleen voor te staan. In een groep wordt al snel duidelijk dat andere mensen dezelfde ervaringen hebben, waardoor je je gesterkt voelt.
 • Via anderen kun je leren over jezelf. Juist door te kijken naar de andere deelnemers en hun problematiek, krijg je sneller inzicht in je eigen proces.
 • Het samenzijn in een groep zorgt ervoor dat je meerdere stukken tegelijk kunt aanpakken in plaats van dat je blijft hangen op dat wat zich slechts in jouw hoofd afspeelt.
 • Samen sterk, 1 en 1 maakt 2.
 • In een groep wordt gelachen. Humor

 

Voordat het 7 daags retreate begint, zal er een telefonische intake met je gehouden worden. Zodat het programma op jouw specifieke wensen en behoeftes kan worden aangepast. Thema's die aan bod zullen komen: 

 

 • 1 :Gaan staan voor Jezelf Wat is je Doel?

 • 2: Stromen Hoe voelt dat? Hoe kom ik bij mijn gevoel?

 • 3: Macht/Onmacht Waar ben je sterk in?

 • 4: Voelen Wat maakt jou Uniek?

 • 5: Spreken Hoe brengt je jezelf tot uiting?

 • 6: Inzicht Wat leer je over jezelf

 • 7: Verbondenheid Wat zijn je dromen/ wensen, jij en je omgeving

 

Dagelijks zal er tijd besteed worden aan een Ying activiteit (bv: meditatie) en een Yang activiteit. (actie) Je bent welkom als je bereid bent met open blik naar jezelf te kijken en alles wilt doen om een optimaal resultaat te bereiken. Natuurlijk zal er tijdens deze 7-daagse training ook tijd zijn om heerlijk te genieten van het zwembad en de prachtige omgeving van Serena Vista. 

 

Door krachten te bundelen kan groei ontstaan. Daarom geef ik de trainingen samen met verschillende trainers. Dit keer gaat er een yoga docente mee. 

 

Groei ontstaat door bewustzijn. De metafoor van de bellenblazer typeert mijn visie  treffend:

‘Zie jezelf eens als een bellenblazer. Jij houdt het stokje vast, en hebt dus de regie in handen. Het enige dat je nodig hebt is aandachtig kijken en bewust ademen. Als je goed kijkt zie je dat de bellen niet alleen doorzichtig, maar ook meerkleurig en gelaagd zijn. Soms barst de bel, maar je kunt altijd opnieuw beginnen.’

Je bewust zijn van je problematieken, hier gefocuste aandacht aan geven en blijven ademen helpen je om het leven in al zijn lagen, kleuren en spiegelingen ten volle te leven.'

Praktisch:

 

Start Retreate

Datum: 27 september t/m 4 oktober 2022

Kosten Early Bird: 1100,-- ipv 1300  All Inclusive  (maaltijden, training, yoga, sauna, versnaperingen en drinken) 

Maaltijden: Vegetarisch, 1 x vis, evt. dieet wensen 

Slaapplaatsen: 2 personen op 1 kamer, mogelijk om alleen op kamer te slapen (extra kosten 50,-- per nacht) 

Locatie:  Landhuis 'Serena Vista' Portugal.

Excl. vliegreis, vliegen op Lissabon. 

Inschrijven: 

Iets meer over de locatie Serena Vista

Op slechts 40 minuten van de mondaine hoofdstad en luchthaven van Lissabon ligt op de flanken van het heuvelachtige landschap het landgoed “Serena Vista”.

Met de liefelijke stadjes Torres Vedras en Lourinhã slechts op 5 á 10 minuten afstand kunnen onze gasten genieten van de serene rust en een spectaculair uitzicht op de vallei. De rustige stranden van de aangrenzende kust zijn op minder dan 10 minuten rijden bereikbaar. 

Het landhuis huisvest in totaal 5 luxe, ruime suites en een zeer comfortabele, volledig ingerichte studio.

De suites zijn uitgerust met alle denkbare faciliteiten die bij een omgeving horen waar u weer helemaal tot rust kan komen. Het milde, zachte klimaat zal uw interne batterij weer doen opladen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de sauna en een heerlijk verwarmde infinity pool

De cursisten hebben de mogelijkheid om tijdens de therapie of cursus te verblijven in 1 van de suites. Bij 12 personen zullen de kamers gedeeld worden met 2 personen per kamer. Wilt u perse alleen slapen dan is daar een meerprijs aan verbonden. Informeer naar de mogelijkheden. 

Tijdens uw verblijf bent u naast de gespecialiseerde therapeut, trainers of cursusleiders natuurlijk tevens in de goede en professionele handen van de aanwezige eigenaren. 

Zij zullen er op toezien dat het u aan niets ontbreekt op het gebied van welzijn, gezondheid, ontspanning en comfort.

 

 

De missie van Serena Vista

De letterlijke vertaling van Serena Vista is “Sereen Uitzicht” 

Met een klemtoon op “SER” wat naast de initialen van de initiatiefnemers Sandra en Ronald ook duidt op het Portugese werkwoord “Zijn” 

Dat sluit aan bij de missie van Serena Vista waar je een plek zult vinden welke zal bijdragen aan je algehele welzijn. 

Een plek waar je volledig kunt opladen en weer bij jezelf kunt komen. Een plek waar de Portugese gastvrijheid, comfort en de thema’s gezondheid, ontspanning en cultuur onze prioriteit heeft.

 

 

 

 

Cursus Touch For Health I 

Vrijdag 17, en 24 juni en 1 Juli '22

Kosten: 299,-- excl. BTW

Incl IKC erkend certificaat

KTNO geaccrediteerd

excl. cursus boek

Tijd: 9:30 - 16:00 uur

 

 

Cursus Touch for health III

Vrijdag 6, 13, en 27 mei '22

Kosten: 299,-- excl. BTW

Incl IKC erkend certificaat

KTNO geaccrediteerd

excl. cursus boek

Tijd: 9:30 - 16:00 uur

Inschrijven

Ga je mee op 7 daags retreat

             naar Portugal ?

           nieuwe datum

27 September t/m 4 oktober '22

Meer Info

Uitleg programma: 

https://youtu.be/SwZUnIhMeXI

- Zit je in een overgang (situatie)? 

- Zoek je Balans?

- Ervaar je stress?

We gaan o.a. aan de slag met: 

Familie opstellingen, Yoga

Reflectie, Meditatie en ademhaling- en

bewustzijn technieken

Meer lezen:  

Inschrijven

Kosten Early Bird: 1100,--

te boeken tot 28 februari '21 

Locatie:   Serena Vista

 

Workshop Familie Opstellingen

 

Maandag 25 april '22  of

Maandag  30 mei '22 of 

Maandag  27 juni '22

9.00 - 13.00 uur

Kosten: 95,--

Inschrijven

Workshop Familie Opstellingen

Maandag 31 januari '22

9.00 - 13.00 uur

Kosten: 95,--

Inschrijven