Familie Opstellingen

Familie Opstellingen

Workshop dag  Familie opstellingen maandag 29 januari '24 Tijd: 9.00 - 13.00 uur

Ken je dat? Je hebt een probleem en hebt alles al gedaan wat in je macht lag om er van af te komen. Je hebt overal hulp gezocht. Je hebt gedacht dat je iets moest veranderen .Je hebt  therapeuten bezocht, gesprekken gevoerd, onderzoek gedaan…….maar het probleem blijft!
Is het wel eens bij je op gekomen om stil te staan bij wat je problemen je te zeggen hebben? Tijdens deze workshop krijg je de kans om dat te onderzoeken.

We gaan de slag met Systemisch werk, ook wel Familie Opstellingen genoemd.

Ieder mens leeft vanuit patronen. Al dan niet bewust!
In deze workshop is er de mogelijkheid om te kijken uit welk (familie) patroon je probleem ontstaan is en leer je daar daadwerkelijk vanuit een ander perspectief naar kijken en daar blijvend verandering in te creeeren. Wat maakt dat je geen baan vindt of wilt?  Wat maakt dat je niet loskomt van het verleden? Hoe komt het dat bepaalde emoties elke keer weer terugkomen. Nieuwsgierig? Schrijf je in info@karenvandervelde.nl

 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met Systemisch werk, ook wel Familie- of Organisatie Opstellingen genoemd.

Hoe gaat een Opstelling in zijn werk?

Veel van je huidige overtuigingen (b.v. over werk  en inkomen) en problemen in huidige relaties (werk of privé) vinden hun oorsprong in de familie waarin je bent opgegroeid. Vaak hebben we overlevings mechanismes aangeleerd die in het NU niet meer nodig zijn. We gaan dan uit kontakt met het het getraumatiseerde deel in ons. In deze workshop maak je kennis met de dynamiek in familie/ organisatie-systemen en de kracht van de liefde die menselijke relaties bestuurt. We zullen  kijken naar jouw innerlijke (kind) deel en gaan op zoek naar dat wat jou weer zou kunnen helen.

Er zal tijdens de workshop precies worden uitgelegd wat de werkwijze van de opstellingen is.
Uit een groep mensen kiest iemand plaatsvervangers (representanten) voor familieleden en voor zichzelf.

Door deze opstelling wordt het 'ONBEWUSTE' ziichtbaar en voelbaar.

Elke laatste maandag van de maand wordt er een workshopdag georganiseerd. Eerst volgende workshopdag:

 

Data groepsopstellingen in samenwerking met de Relatie Company in 2023

Ma 26 februari '24 

Ma 25 maart '24 

Ma 29 april '24

 

Tijd: 9.00 - 13.00 uur

Kosten: 95,00

Thema: eigen inbreng


Locatie : Oosterweg 22E, Purmer

 

 

Kosten: 95,-- Informeer naar vergoeding!

Transformatie met familieopstellingen

  • Geschreven door Karen van der Velde
  • laatst bewerkt Oct 22, 2016
 

Luisteren naar je innerlijke stem

Vandaag 20 Oktober '16, Ik word wakker en kijk naar de klok het is precies 6:16. Ik ben wakker en mijn hoofd is alert, t lijkt bijna alsof ik meteen adrenaline in mijn lijf voel.
Even keur ik het af. Maar al snel besluit ik mee te gaan met dat wat op dit moment in mij is…. De volgende woorden vinden zich een weg in mijn hoofd:

6: In Harmonie met mijn Omgeving

1: Zal ik mijn Pad neerzetten en volgen

6: Met als doel uit te dragen waar ik voor geboren ben.

Dit zal mijn affirmatie voor vandaag worden...Ik mijmer over het aankomende weekend, ik zal daar een familie opstelling verzorgen, maar wil iets anders dan dat ik normaal doe.

Dan dient het idee zich aan om met ieders persoonlijke numeroscoop een opstelling te doen.
Hoe mooi zou het zijn om te kijken naar jouw innerlijke delen, die allemaal zo’n verfijnde energie hebben?

In het kader van bewust zijn heb ik me voorgenomen om 365 dagen elke ochtend een bewust gesprek met mezelf aan te gaan, met als doel nog meer contact met mijn innerlijke stem te krijgen. Ik besluit mijn innerlijke stem te volgen en ga aan de slag:

  • Stel: je rekent het getal van je Blokkade uit en zet dat neer als dat waar je mee zit, tegen aanloopt en waar je je vinger niet achter kan leggen? Ga eerst voelen, wanneer heb je voor het eerst deze Blokkade gevoelt? Hoe oud was je toen? Als dat in je kindertijd was, dan is het belangrijk want dan zet je óf het Kind getal ( je geboortecijfer=dag) neer óf je zet je Puberteitsgetal ( je geboortecijfer = dag + daar tel je je geboortemaand bij op) = puberteitsgetal neer.
  • Zet ook het getal van je Levensles neer (hele geboortedatum optellen) , dit wordt je steun, het orakel, de wijsheid van het Universum.
  • Natuurlijk weet je innerlijk waar je naar toe wilt: Wat is je Ziele doel? Reken dit getal ook uit, dit kan via http://www.karenvandervelde.nl/cursussen/numerologie_1/
  • Dan moet jij, als volwassene nog een plek hebben om jouw innerlijke delen te aanschouwen, Gebruik hiervoor het getal van je Innerlijk ( = jij in je ware essentie zonder alle fascades) en ga met deze energie tussen jouw opstelling staan. Tel je geboorte jaar op, de uitkomst doe je x2 en daar tel je je geboortemaand bij op.

Je kunt deze opstelling bekrachtigen door voor elk getal een symbool neer te zetten op bijvoorbeeld een tafel. Kies voor verschuifbare objecten. Kaarsen, stenen, poppetjes, wat er maar voor handen is. Maak contact met de symbolen en voel of ze goed staan ten opzichte van elkaar en neem waar wat het met je doet. 

Het mooie is, dat je zo'n opstelling ook kunt visualiseren. Je hebt er niemand voor nodig. Je neemt je ware zelf als uitgangspunt om te kijken naar al deze plekken. Zelfs als je niet de cijfers kent van je numeroscoop, dan zal, als je contact maakt met bijvoorbeeld je zieledoel, vanzelf een cijfer in je hoofd opkomen. Het bijzondere aan de energie van getallen is dat zij juist zo goed kunnen spiegelen wat er verscholen ligt.

Stel jij wilt meer weten over familie opstellingen of zou graag inzicht willen krijgen in jouw onbewuste patronen, dan kan je natuurlijk een afspraak maken voor een begeleide opstelling 1 op 1 of je schrijft je in voor een van de onderstaande  workshops waarbij van allen het uitgangspunt is: naar boven laten komen van dat wat Onbewust ligt te wachten om gezien te worden, om vervolgens mee te kunnen stromen met dat wat er is...... 

 

 

Ga je mee op 7 daags retreat

            Inzicht in JeZelf

             naar Portugal ?

 

30 oktober tot 6 november '24  

Meer Info

- Wil je eens tijd voor jezelf nemen? 

- Hou je teveel ballen in de lucht)? 

- Zoek je Balans?

- Ervaar je stress?

- Loopt je hoofd over? 

 

Dan is deze reis echt iets voor JOU! 

We gaan o.a. aan de slag met: 

Familie opstellingen, Communicatie

Reflectie, Meditatie en ademhaling- en

bewustzijn technieken

Meer lezen:  

Inschrijven

 

Locatie:   Serena Vista

 

Workshop Familie Opstellingen

24 juni '24

9.00 - 13.00 uur

Kosten: 95,--

Inschrijven? Klik op de datum! 

Cursus Touch for Health IV

Vrijdag 18 en 25 oktober en 

15 november '24 

Kosten 325,--

Incl: IKC erkend certificaat

KNTO geaccrediteerd

Excl. cursus boek

Tijd: 9.30 - 16.00 

Inschrijven