Hormonen, stress , Braverman test

Hormonen, stress , Braverman test

Workshop Hormonen, stress en praktische toepassing van Braverman test

Zaterdag 12 november 

Tijd:10:00 - 16.30 

Voor wie?: Therapeuten

Max. Deelnemers: 8

Kosten: 95,--

Gast Docent: Sheila Nelwan

Wie is Sheila? 

Inmiddels alweer meer dan 30 jaar ben ik werkzaam in mijn praktijk voor Natuurgeneeskunde. Naast Kinesiologie pas ik Voetreflexzonemasse toe en ben ik Orthomoleculair geschoold. Deze combinatie is een geweldige integrale tool om tot de kern van een situatie te komen en deze verschillende disciplines dragen bij tot een totale balans.

Via Voetreflexzonemassage ervaar je hoe het met de stofwisseling en spijsvertering is gesteld. Door middel van Kinesiologie kan getest worden op welk terrein de oorzaak ligt: fysiek, emotioneel, hormonaal of energetisch. En persoonlijke voedingsadviezen en suppletie van producten kunnen een ondersteuning bieden voor herstel en welzijn.

 

Wat leer je tijdens deze dag?

Praktische toepassing: Hormonen balans met behulp van voeding en  uitwerking van de Dr Braverman neurotransmitterprofieltest.

 

Stress is een factor waardoor men volledig uit balans of uit vorm kan raken met gevolgen als algehele malaise, burn-out of depressie. Stress hormonen bevinden zich in het bloed en triggeren neurotransmitters in het lichaam. Dit kan leiden tot ’cravings’ met een neerwaartse spiraal in ons welbevinden en dat kan onze fysieke en emotionele balans beïnvloeden.

Door middel van een specifiek voedingsadvies voor hormonale balans, de berekening van de Dr Braverman neurotransmitterprofiel test wordt inzichtelijk welke kruiden of specifieke vitaminen kunnen bijdragen aan een hormonale balans.

In de praktijk heb ik hiermee inmiddels enorm goede, snelle en mooie resultaten. Vaak is al bij de uitleg een enorme herkenning op onvermoede vlakken wat tot motivatie van aanpassing  van voeding en gebruik van suppletie werkt. Hier ben ik zo enthousiast over dat dit voor mij reden is om aan collega’s te willen doorgeven.

 

Dag indeling:

We beginnen met een stukje theorie, herhaling van verschillende hormonen en diepen de eigenschappen en werking van de vier belangrijkste neurotransmitters uit.

Daarna een uitleg over de Bravermantest, waarna ieder zelf de Dr.  Braverman neurotransmitterprofiel test invult. We vinken alleen het aantal keren ‘JA’ aan, we hoeven van elkaar de antwoorden niet te weten. Dat hoeven we ook niet te weten van onze cliënten.

Vervolgens wordt de berekening met de uitslag van de test geleerd wat een enorm inzicht geeft in de werkelijke tekortkoming. De test zelf is dus niet voldoende. Uit de berekening komen verschillende mogelijkheden van vitaminen, mineralen, supplementen en/of kruiden naar voren.

Tot slot kan iedereen op elkaar volgens de methode van de kinesiologie op elkaar uittesten welke stoffen dan persoonlijk voor haar of hem nodig zijn.

 

 

 

 

Creeer je eigen werkelijkheid

 

 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag, met jouw wensen. Wat wil je voor nieuws creëren  Wat houd je daar onbewust in tegen?

Alles wat je wenst, is er al....................................................................................

 

 

 

Soms moet je alleen nog bewust worden, van dat wat je eerst nog wilt loslaten.

 

Met behulp van verschillende Inzichtkaarten,  (Osho Zen Tarot, Bewustzijn-, Engelen- Inzicht-, Bellemmerings-, Knuffel kaarten, enz enz.) gaan we hier mee aan de slag.
Én ..................................

Ga je  staan voor jouw Wensen en Creaties

Voor inschrijving: zie agenda

voor annulerings voorwaarden: zie kopje workshops

 


 

 

LAST MINUTE DEAL
Nu maar liefst 250,-- korting

Ga je mee op 7 daags retreat

            Inzicht in JeZelf

             naar Portugal ?

       29 mei t/m 5 juni '23       

Meer Info

- Wil je eens tijd voor jezelf nemen? 

- Hou je teveel ballen in de lucht)? 

- Zoek je Balans?

- Ervaar je stress?

- Loopt je hoofd over? 

 

Dan is deze reis echt iets voor JOU! 

We gaan o.a. aan de slag met: 

Familie opstellingen, Communicatie

Reflectie, Meditatie en ademhaling- en

bewustzijn technieken

Meer lezen:  

Inschrijven

Lastminute:

Als je je  nu inschrijft  krijg je 250,--

korting en betaal je 1245 ipv 1495,-- 

Korting code: ttFYNCBAYU

 

 

Locatie:   Serena Vista

 

Workshop Familie Opstellingen

Maandag 29 april '24

9.00 - 13.00 uur

Kosten: 95,--

Inschrijven? Klik op de datum! 

Cursus Touch for Health III

Vrijdag 10, 17 en 24 mei '24

Kosten 325,--

Incl: IKC erkend certificaat

KNTO geaccrediteerd

Excl. cursus boek

Tijd: 9.30 - 16.00 

Inschrijven